5 продуктів, які підробляють найчастіше

1














Звичні для нас продукти іноді можуть виявитися небезпечною підробкою, зовсім непридатною до вживання. Читай, як можна розпізнати фальсифікат.

Сир

Справжній сир – продукт, зроблений тільки з молока за допомогою бактеріальної закваски і натуральних ферментів. Підроблений сир не має нічого спільного з натуральним – замість молока в його виробництві використовується пальмова олія. Також на прилавках можна зустріти щільні сири зразок Голландського, але зроблені за технологією плавлених сирків. Як правило, їх виготовляють не з молока, як тверді сири, а із сирного шлюбу.

Сир завжди краще купувати навагу, коли її відрізають від кола або великої форми. Він не тільки свіже, така форма ідеальна для дозрівання сиру: головки, бруски та інші зменшені фірмові упаковки завжди гірше.

Мед

Вибираючи мед, не зайве звернути увагу на його консистенцію. Кристалізація меду вказує на його натуральність – він каламутніє, світлішає і стає густим. Відбувається це в різні строки, все залежить від сорту меду і умов зберігання. Якщо мед не кристалізується до осені, він сфальсифікований. Тільки акацієвий мед може залишатися рідким цілий рік.

Натисніть на стрілку що б перейти до наступної сторінки

1
2
3
Загрузка...
  • Silantiy Gusarov

    Потенциальные покупатели — Северная Корея, Иран, Пакистан. За такие сделки Штаты руководителям Украины головы поотрывают.

    Но поскольку им головы всё-таки нужны (ведь они в свои головы едят), всё это так и останется фейком.